top of page

Kas ir Mazais Čiekurs


Mazais Čiekurs ir kaut kas līdzīgs jauniešu forumam un tajā darbojas jaunieši līdz 18 gadu vecumam. Mazā Čiekura mērķi ir tādi paši kā biedrībai:

1.Veicināt vesela un fiziski aktīva cilvēka veidošanu.

2.Veicināt sporta kultūras un infrastruktūras attīstību Baldonesn ovadā, īpaši lauku teritorijā.

3.Apvienot sporta entuziastus, sportistus, speciālistus.

Foruma ''Mazais Čiekurs'' ilgtermiņa mērķis ir iedibināt jauniešu līdzdalības tradīcijas veselīga dzīves veida pieredzes veidošanā, tā pat veicināt sporta kultūras un infrastruktūras attīstību Baldones novadā. Attīstīt sadarbības mehānismu starp dažādām sabiedrības grupām un sektoriem – pašvaldību, NVO un uzņēmējiem. Visas foruma aktivitātes tiek īstenotas brīvprātīgi, balstoties uz pašu jauniešu interesi un iniciatīvu.

Patreiz ''Mazā Čiekura'' rīcībā ir izveidots Blogs, kur jaunieši izsaka viedokli un stāsta par savu pieredzi. Jaunieši arī paši koriģē un ievieto rakstus. Blogs ir vieta, kur jauniešiem ir iespēja izteikties par svarīgām, aktuālām tēmām vai ierosināt diskusiju attiecībā kā uz veselīgu dzīves veidu, tā dažādām sporta nozarēm un citām ar sportu saistītām aktualitātēm. Blogs ir pieturas punkts jauniešiem, kas vēlas līdzdarboties, sadarboties un darboties, sadarbībā ar sporta speciālistiem, profesionāļiem - uzdot jautājumus un rast atbildes.


Biedrības uzdevums ir uzklausīt, diskutēt, iesaistīt, sadarboties, līdzdarboties, darīt kopā. Tā pat iespēju robežās rast kopīgus risinājumus jauniešu iniciatīvām - projektu idejām, lai tās būtu iespējams īstenot dzīvē. Biedrības virsmērķis ir, lai šie jaunieši turpina aktīvi darboties Čiekurā arī pēc tam, kad būs izauguši no Mazā Čiekura, tādējādi stiprinot Baldones novada sporta kultūru.

Esi aicināts pievienoties, līdzdarboties, sadarboties, darīt kopā! Piesakies info@ciekurs.com


Jaunie posti
Posti
bottom of page